Koert Gardening Veldhoven

Aequor leerbedrijf
Bamboe kopen en huren in Veldhoven nabij Eindhoven | Noord-Brabant

Bamboe kopen in Veldhoven

Wanneer u geïnteresseerd bent geraakt om een bamboe aan te schaffen is het goed om te weten dat de tevredenheid van de nieuwe aankoop valt of staat met het deskundige advies dat er aan vooraf gaat. Vragen die wij aan u als klant zullen stellen zijn:
  • is er een praktische reden voor het zetten van de bamboe, bijvoorbeeld voor privacy of het camoufleren van storende elementen? Of is het enkel om esthetische redenen?
  • hoeveel oppervlakte is er beschikbaar en hoe is de ligging van de tuin in Veldhoven of omgeving ?
  • met wat voor grondsoort hebben we te maken?
  • is er een totaalplan gewenst zodat de hele ruimte uiteindelijk één geheel vormt?
Afhankelijk van de antwoorden kunnen wij u heel goed adviseren over de soortkeuze, het zetten van wortelbegrenzer en het toepassen van grondverbetering. In enkele gevallen is het nodig om op locatie te komen inventariseren, meetwerk te verrichten en vervolgens een plan op papier te zetten. Hieruit volgt een prijsopgave, desgewenst inclusief het zetten van barrière en beplanting tot en met complete aanleg van uw tuin, dakterras of bedrijfstuin.
Onze hoveniers en stratenmakers maken het mogelijk om verder te gaan dan alleen het zetten van bamboes in o.a. Veldhoven.

Het hele jaar

De bamboes die we op onze kwekerij verkopen worden in pot gekweekt waardoor deze het hele jaar door te planten zijn. Bamboe kopen in de regio Veldhoven kan dus het gehele jaar! Het assortiment bestaat uit niet woekerende soorten en soorten met uitbreidingsdrang. Op kleine percelen is het aan te raden om te werken met niet-woekerende soorten zoals Fargesia rufa, Fargesia robusta of Fargesia Jiuzhaigou 1. De hoogte van niet woekerende bamboe varieert van 1 tot 4 meter. Indien er meer ruimte beschikbaar is komen de soorten met uitbreidingsdrang aan de orde. De soorten zoals Phyllostachys aureosulcata “Spectabilis”, Phyllostachys vivax “Aureocaulis” en Semiarundinaria fastuosa kunnen hoogtes bereiken tot wel 10 meter. De beginhoogte is vanaf een meter of 4.

Zoals alle beplanting heeft bamboe verzorging nodig. U kunt bij ons terecht voor advies of voor het maken van een prijsopgave indien u het onderhoud aan ons wil uitbesteden.

Openingstijden van Bamboekwekerij BK Tropics

De kwekerij BK Tropics te Veldhoven is iedere zaterdag geopend voor particulieren van 9.00 tot 16.00uur (vanaf April tot December).


Bamboe kopen of huren in de regio Veldhoven
Bamboe kopen of huren in de regio Veldhoven

Bamboe kopen of huren in de regio Veldhoven
Bamboe kopen of huren in de regio Veldhoven

Bamboe kopen of huren in de regio Veldhoven