Koert Gardening Veldhoven

Aequor leerbedrijf
Koert gardening - Bamboe kwekerij regio Veldhoven | Noord-Brabant

Bamboekwekerij BK Tropics regio Veldhoven

Bamboe begint langzaam maar zeker bekendheid te vergaren in de westerse samenleving, waar het in andere delen van de wereld al eeuwen lang gebruikt wordt voor tal van doeleinden. Geïnspireerd geraakt op reizen door Azië en midden-Amerika ben ik als tuinontwerper, all round hovenier en plantenliefhebber ruim 10 jaar geleden begonnen met het aanplanten van bamboes en siergrassen in particuliere tuinen en openbaar groen in de regio Veldhoven in een eigen Bamboekwekerij in de regio Veldhoven. Zodoende is er veel kennis ontwikkeld in mijn bamboekwekerij nabij Veldhoven over de do's en don'ts op dit specifieke vakgebied. De vele soorten die we in ons klimaat kunnen toepassen bieden oneindig veel mogelijkheden op zowel decoratief als op functioneel gebied. Zo zie je het terug in strakke tuinen, natuurlijke tuinen, wellness tuinen, maar ook op dakterrassen en balkons in de regio Veldhoven. Heel veel klanten zien ook de voordelen van bamboe als privacy biedende haagplant, met name omdat deze snel op hoogte is en 's winters groen blijft. Dit is ook in onze bamboekwekerij nabij Veldhoven te zien.

Op onze bamboekwekerij nabij Veldhoven wordt een assortiment gekweekt van de meest toegepaste soorten in ons klimaat. De ruime voorraad varieert van planten in 10 liter potten tot bossages van 8 meter hoogte. We zijn afgestapt van bestrijdingsmiddelen en kunstmest en houden onze kwekerij nabij Veldhoven op duurzame wijze onkruidvrij, een manier van werken waar wij ons goed bij voelen.

Openingstijden van Bamboekwekerij BK Tropics

De kwekerij BK Tropics nabij Veldhoven is iedere zaterdag geopend voor particulieren van 9.00 tot 16.00uur (vanaf April tot December).